Stelleriet

 
Stelleriet op chabasiet
Sarbskaya nabij Rudniy, Sokolov mijn,
Nord-Kazakstan
 


Het mineraal Stelleriet bevat prachtige kristallen en is verwant met Stilbiet maar heeft een uitgesproken gladde kant aan de bovenkant van het kristal, ook de kristalvormen zijn verschillend

Beiden behoren tot de familie van de zeolieten.
Bekende vindplaaten; Aurangabad, Maharastra, India, Sarbskaya nabij  Rudniy,
De Sokolov Mijn, Kustini Oblast Nord-Kazakstan
 
Spirituele en esoterische eigenschappen:

De eigenschappen zijn vergelijkbaar met stilbiet. Maar het geeft nog een sterke energie aan de hogere chakra's, de stimulans voor de werking van het brein. Dit kan helpen bij het studeren, in het bijzonder bij wiskunde.
Geeft een positieve werking aan de basis chakra en de kruin chakra. Ook om de chakra's uit te lijnen die naar het centrum leiden. Het is een goed mineraal als hulp bij verandering.
Stimuleert je denkproces en bevorderd op een bijzondere wijze je creativiteit. Wordt gebruikt in meditatie en zorgt voor een verbinding met de engelen, vooral de aartsengelen en anderen uit de hoogste sferen. Het heeft een prachtige energie op de thymus en het hart chakra.

Met stelleriet mediteren help bij emotionele genezing. Het is vooral handig als u boos of verbitterd bent bij het ophalen van negatieve herinneringen uit verleden.
Het helpt je deze achter te laten en op zoek te gaan naar vrede en harmonie in je lichaam en je leven.

 © Geonic Mineralen Collectie


 


 

Terug naar hoofdmenu.